AlgemeenBestelling gedaan bij bol.com Product speciaal in de avond laten bezorgen omdat ik tijd heb om het product in ontvangst te nemen. Helaas hebben ze bij bol een fout gemaakt door mij een douchekop te leveren in plaats van een Headset.
VerzendingDe verzending was wel op tijd en op mijn wensen gericht in de avond bezorgd. Helaas was mijn huisnummer verkeerd op de doos geschreven en eerst bij de buren bezorgd die hadden gelukkig aangegeven dat ik een deur verderop woon. Bij het open maken van het pakketje merkte ik gelijk op dat het bestelde product niet in de doos zat. Ik had immers een headset besteld en geen douchekop.
KlantenserviceDe medewerker die mij heeft geholpen heeft haar werk denk ik goed gedaan volgens bol richtlijnen? Ben ik tevreden? Nee dat ben ik niet ik ben als het goed is 3 dagen verder als dan alsnog mijn besteld product krijg en moet ik nu aanpassingen maken in mijn schema om weer te gaan wachten tot een pakket thuis komt ook werd niet aangeboden dat het vervangend product in de avond of middag wou bezorgd hebben. Al met al zou ik niet direct weer bij bol bestellen misschien lullige dingen voor een paar euro's maar voor serieuze bedragen ga ik toch liever ergens anders heen.