Amazon.nl

Het algemene process tot en met de betaling is vrij soepel bij Amazon, er is wel veel onduidelijkheid of producten wel of niet direct leverbaar zijn.

De verzending had plaats moeten vinden via DHL, na 2x een andere levertijd doorgekregen te hebben van DHL via email en na de gehele dag thuis gezeten te hebben hiervoor kreeg ik doodleuk een 3de email dat ik niet thuis was en dat ik zelf maar het pakket moet komen ophalen bij een service punt.

Natuurlijk kreeg ik deze email vlak nadat de klanten service van DHL dicht was (19:00) Na contact op te nemen met de Amazon klantenservice kreeg ik alleen de mededeling dat ze daar momenteel ook niets mee konden en dat ik het pakket maar moest gaan afhalen.

De klantenservice was snel, makkelijk bereikbaar en vriendelijk maar kon helaas totaal niets voor me betekenen.

Als ik voor "thuis bezorging" nog steeds in de auto mag stappen op mijn levering te ontvangen kan ik net zo goed direct naar de winkel gaan.

Zolang Amazon DHL blijft gebruiken als koerier heb ik er weinig vertrouwen in dat toekomstige leveringen beter aflopen.

Scorekaart voor Amazon.nl