AlgemeenIk was reeds dagen op zoek achter een nieuwe Denon DCD-600NE CD-speler. Ik had reeds contact opgenomen met een aantal grote en kleine verkopers in België maar dit toestel was nergens nog beschikbaar, verlengde levertermijn tot eind juli of mogelijk tot zelfs eind augustus. Via Google kwam ik uit bij Kamera Express België en tot mijn grote verbazing had deze verkoper nog een exemplaar beschikbaar, bovendien tegen de laagste prijs die ik op het internet kon vinden. Ik heb onmiddellijk mijn bestelling doorgegeven en dat verliep heel vlot na het aanmaken van een account. De betaling met mijn kredietkaart verliep eveneens heel vlot. Ik ontving dadelijk na mijn bestelling via mail een bevestiging en mijn factuur en een paar uur later nog een mail om mij te vertellen dat mijn bestelling reeds was verzonden. In ruil voor het plaatsen van een review krijg ik een garantie van 5 jaar op mijn aankoop, deze review is geheel objectief. Net heb ik reeds mijn garantiecertificaat voor 5 jaar via mail ontvangen. Klantvriendelijker kan niet.
VerzendingHet product was in de originele doos stevig verpakt en kwam reeds de dag na de bestelling bij mij toe via PostNL. de verzending was geheel gratis. Ik heb mijn nieuwe Denon DCD-600NE net uitgepakt en uit een eerste test lijkt die perfect te werken.