AlgemeenPas op met de informatie die ze geven in de chat, deze is niet altijd waar of volledig. Ik was onderzoek aan het doen voor de LG OLED65C9PLA en kwam vervolgens bij PlatteTv de zomer deals tegen en vroeg me af hoeveel die waren dus ging ik naar de chat. Hiermee kwam ik in de discussie in de chat met "Eda" van de klantenservice waarom niet de CX (de nieuwe versie) wou kopen en plaats van de C9. Ik gaf aan dat de upgrade het geld niet waard was waarbij zij een aantal specs op noemde die half waar of ook van toepassing waren bij de C9. Zoals de niet volledige gebruik van de HDMI2.1 bandbreedte van de nieuwe CX (https://www.forbes.com/si...ull-hdmi-21/#7f0f3bb06276) was niet het geval bij hun model aangezien zij de PLA verkochten en het artikel waarschijnlijk over de PUA model. Even wat meer onderzoek gedaan, dit past alleen de tuners aan naar mijn weten, niet de HDMI2.1. Verder kondigde ze aan dat er HDR in de CX model zat, waarop ik reageerde dat dat ook het geval voor de C9 is en dat uit verschillende reviews is gebleken dat de HDR van C9 tot dusver nog beter is (kan missschien veranderen met firmware upgrades).
Dit geeft mij een beetje een akelig gevoel. Ik heb liever de volledige waarheid bij een aankoop en geen halve feiten. Dus bij deze, prijzen zijn soms scherp en ik heb verder geen bestel of klantenservice ervaring dus dat zou nog goed kunnen zijn! Misschien in de toekomst als ik nog een scherpe aanbieding zie wil ik ze daarvoor een kans geven.
Verder was de chat functionaliteit wel goed en snel!