AlgemeenHet bestel proces was zo makkelijk als dat je tegenwoordig van een webshop verwacht. Echter, ik had juist mijn bestellingen voor een compleet nieuwe PC over de webshops met de kortste levertijd verdeeld, zodat ik zou snel mogelijk aan de slag zou kunnen. Ik denk dus vrij zeker te weten dat de levertijd niet helemaal 100% correct weergegeven, maar ik kan me vergissen (ADHD-olé) of gewoon pech gehad hebben dat het laatste artikel op voorraad net wat eerder aan iemand anders verkocht werd.
VerzendingIk was enigszins teleurgesteld dat niet alles direct leverbaar was en direct verzonden kon worden. Zeker gezien het wachten was op een muismat die ik op het laatste moment aan de bestelling had gevoegd - zonder het moederbord is het lastig een PC bouwen...
Het zou fijn zijn als ze deze situatie hadden herkend en me gecontacteerd zouden hebben of ze (tegen extra verzendkosten) de belangrijkste onderdelen wel vast op zouden sturen. (Maarja, is dat iets wat je kan/mag verwachten?)
Een email aan de klantenservice werd, ondanks de auto-reply die meldde dat het ivm erg grote drukte 48-72 uur zou duren voordat ik een reactie mocht verwachten, toch binnen 12 uur beantwoord. Het splitsen van de bestelling was geen probleem, en na het betalen van de extra verzendkosten werd het pakket direct verstuurd en kon ik de volgende dag gaan bouwen.
Helaas veranderde de levertijd van de muismat weer (verwachte leverdatum: onbekend) en moest ik zelf weer contact opnemen om deze om te laten wisselen voor een vergelijkbare van een ander merk, wederom netjes en snel per email geregeld, en het prijsverschil kan ik binnen 8 dagen terug op mijn rekening verwachten.