Dustin

De website werkt prima, geeft voldoende informatie, en was eerlijk over de levertijd van wat ik bestelde (onbekend, waarschijnlijk lang). Ik kon zelfs kiezen uit verschillende betaalmethodes, en heb voor de zekerheid (want onduidelijke levertijd) voor creditcard gekozen, zonder dat daar extra kosten voor werden gerekend (netjes!). De betaling was een reservering op de kaart, die pas werd gebruikt toen het product daadwerkelijk verzonden was (ook netjes!).

De levertijd was inderdaad zeer lang (33 dagen) maar het product kwam netjes verpakt en volledig werkend aan. Geen problemen dus, en de levertijd na verzending was netjes kort.
Enige minpuntje hier (en dat vond ik wel 2 sterren minder waard) is dat de geschatte leverdatum constant omhoog en omlaag schoot tijdens het wachten op de verzending, waarbij soms een mail werd verstuurd met de nieuwe datum (7 mails in 33 dagen) en ik die soms zelf op de website moest opzoeken. Dat opzoeken is ook niet bijzonder gebruikersvriendelijk trouwens (verwarrende interface), maar het werkt wel.

Vriendelijk bedankt voor uw duidelijk review.
Wij doen er natuurlijk alles aan de bestellingen en verzendingen zo snel als mogelijk te laten verlopen, echter blijkt dat deze dagen in sommige gevallen wat lastig. In veel gevallen krijgen wij leverdata door die helaas niet waar kunnen worden gemaakt, omdat leveranciers zelf nog geen goederen aangeleverd krijgen; vandaar de wisselende levertijden.
Natuurlijk ook vriendelijk bedankt voor uw feedback, deze verbeteringspunten zullen absoluut worden besproken.
Wij hopen tot gauw!

Scorekaart voor Dustin