50five

"Vandaag besteld, morgen in huis". Inmiddels zijn we 7 dagen verder en de PostNL app geeft nog steeds "Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL" aan.
Inmiddels meerdere keren contact gehad met 50five maar de klantenservice geeft aan dat het probleem bij PostNL ligt. Toch gek, want andere partijen als Bol.com en CoolBlue lukt het wel gewoon de volgende dag te leveren. Erg vervelend om te wachten zonder enig idee wanneer je je bestelling mag verwachten.

UPDATE: het pakket was zoek geraakt bij PostNL. 50five heeft vervolgens direct een nieuw pakket gestuurd en deze was de volgende dag in huis.

Al vanaf verzending vanuit 50five geeft PostNL aan: "Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL". Vanuit zowel 50five als PostNL krijg ik geen enkele informatie over wanneer ik de bestelling mag ontvangen.

Over het algemeen reageert de klantenservice snel. Helaas wordt verantwoordelijkheid van het probleem volledig bij PostNL gelegd. Inmiddels is de levering nu al een week te laat, met nog geen enkel vooruitzicht op wanneer de levering wel plaats gaat vinden.

Scorekaart voor 50five