Amazon.nl

Waardeloos bedrijf, dat met belachelijke prijzen de markt probeert te veroveren. En in de praktijk kunnen ze niet eens het verzenden normaal regelen, of normale service bieden.

Bestelling gedaan, zou pas twee weken later geleverd worden. Paar dagen later werd het opeens toch verzonden. Daarna geen status update (je verwacht toch levering de dag na verzending) tot 2 dagen later melding verstuurd wordt dat de levering tussen 11-15u plaats gaat vinden. Wachten, maar niets hoor. Later die avond opeens buiten de aangekondigde levertijd geleverd -> niemand thuis natuurlijk. Geen statusupdate van DHL, geen verklaring.
Na contact met klantenservice bleek dat de levering niet meer gedaan zou worden.
Later die doos werd de doos (met beschadigingen) alsnog geleverd....

Contact opgenomen via de chat waar de bestelling bleef. Ging ze nakijken, was foetsie: geld zou binnen 15 dagen retour gestuurd worden, ik moest maar een nieuwe bestellen.
Goed, dat heb ik gedaan (bij een normale nederlandse winkel dit keer), maar in de loop van de dag werd het pakket alsnog geleverd met beschadigde doos. Ik weer contact met amazon. Ja, kon retour zenden via DHL, mits DHL het te grote pakket accepteert. Dat is waar ik nu sta.
Kortom: Amazon maakt fouten en de klanten kunnen het oplossen.

Oja, na afsluiten van het chatcontact kreeg ik een mail dat de bestelling vandaag wordt bezorgd ....

Dit verwacht je van een onbetrouwbaar bedrijfje, niet van het grote machtige Amazon.

Oplossing voor de volgende keer: zoek dingen eerst uit voor je antwoord geeft!

Scorekaart voor Amazon.nl