AlgemeenBestelling geplaatst op 28 mei, geen Track & Trace beschikbaar online. Op 5 juni nog geen product ontvangen. Gebeld met Central Point en daar wordt aangegeven dat het product op 2 juni al is geleverd. Dit is echter niet het geval. Product kan niet worden geannuleerd of opnieuw worden geleverd. Het is nu 17 juni en we wachten nog steeds op levering. Inmiddels hetzelfde product maar bij de blauwe concurrent besteld, wij kunnen niet meer wachten op Central Point.
VerzendingLevering met DHL was niet te volgen via Track & Trace. DHL geeft aan bestelling te hebben geleverd. Dit is echter niet het geval.
KlantenserviceGebeld op 11 juni. Ik zou dezelfde dag teruggebeld worden met een statusupdate. Er is helaas helemaal niet teruggebeld.
Beste,
dank voor de review en feedback. Zoals zojuist ook besproken is een manco natuurlijk erg vervelend. Een onderzoek bij de vervoerder is weliswaar standaard, maar daarvan hoeft de klant natuurlijk niet de volledige duur te wachten. Dit is helaas niet goed gecommuniceerd, waarvoor excuses. We hebben een nieuwe order geplaatst, welke normaliter morgen bij u wordt afgeleverd.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
David Hombroek
Teammanager Sales Online