HelloTV

Op de website staat bij de TV in dikke letters: "Oude TV of audio inruilen? Bij dit product krijgt u altijd inruilkorting!" en "Op dit product ontvangt u altijd korting! Vraag naar uw Kortingsdeal".

Dit blijkt allebei een leugen te zijn. Als je informatie vraagt via de livechat wordt je gepusht naar een "veel betere" tv die slechts 1000 euro duurder is. Als ik aangeef toch het gekozen model te willen staat deze al op een "bodemprijs".

Bedankt, Ivo van PlatteTV!

Edit op basis van reactie hieronder:
Prima als er geen korting mogelijk is. Maar zet dan niet op de productpagina "op dit model ontvangt u altijd korting" en "op dit model ontvangt u inruilkorting". Om vervolgens bij navraag proberen te upsellen. Dat is bedrog.

Beste heer / mevrouw,

Wat vervelend om te horen dat op het model van interesse geen kortingsdeal of inruilkorting meer mogelijk was. Op het moment van de prijs aanvraag stond het model dusdanig scherp geprijsd, dat daarop geen korting meer berekend kon worden. De ruimte tussen de inkoopprijs en de verkoopprijs geeft dan helaas geen mogelijkheid voor verdere korting. Zou u een mail willen sturen naar contact@plattetv.nl met vermelding van het model waarin u interesse heeft? Dan kijken we wat er mogelijk is. We zien uw mail graag tegemoet.

Jelske - PlatteTV

Scorekaart voor HelloTV