AlgemeenVroeger (7 jaar geleden) was Centralpoint voor mij de plek als ik snel en betrouwbaar een zakelijk levering deed. Of dit nu een kabeltje was of een grote levering, ik kon altijd op ze rekenen.
Maar zo 2 jaar geleden ging de kwaliteit snel achteruit, prijzen omhoog, late leveringen, slechte reactietijden, geen vaste accountmanager meer. Toen opzoek gegaan naar een andere leverancier waar ik wel op kon rekenen.
Nu 2 jaar later dacht ik ze een nieuwe kans te geven. Helaas is er niks veranderd, ik heb een nieuwe bestelling gedaan, maar geen updates over de levering, hier moest ik zelf achteraan gaan. Uiteindelijk na 3 weken is de levering zelf door Centralpoint geannuleerd. Het product was inmiddels wel op voorraad, maar de prijs waar ik het die drie weken eerder voor had besteld, daarvoor konden ze het niet leveren.
Bestelling nooit verzonden, order is geannuleerd door Centralpoint na 3 weken.
KlantenserviceTussen elk reactie moment zat een werkdag, beloofde updates vanuit het magazijn nooit gekregen en moest er zelf achteraan gaan.
**Update** Klantenservice op voldoende gezet
Nog geen uur na het plaatsen van deze review gebeld door David van Centralpoint en toegegeven dat ze niet goed hadden gehandeld en hoe hun bestel proces werkt en wat hierin verkeerd is gegaan. De collega's waar ik mee contact hebben gehad krijgen te horen dat ze in een situatie in deze de order niet meer mogen annuleren.
De bestelling heb ik inmiddels ergens anders gedaan, maar vooruit over een paar jaar ga ik het weer proberen. Dan zal ik zelf zien of alles weer op orde is.
Beste Maarten,
zoals zojuist besproken is de afhandeling van je bestelling erg suf verlopen, waarvoor dan ook excuses. Meer snelheid en proactiviteit mag je zeker van ons verwachten. Een dusdanig kleine prijsverhoging mag nooit een probleem zijn. Dank voor de reactie en goede feedback, deze ervaren wij als zeer waardevol.
David Hombroek
Teammanager Sales Online