Dustin Nederland | Zakelijk

Bestellen viaa de website gaat vloeiend, voldoende informatie. Betalen via de website en in mijn geval middels CC ook geen probleem.

3 orders niet ontvangen, voor levering dus de minimale score

Mijn ervaring met 3 separate orders.

-Geen melding voortgang of statuswijziging orders.
-Orders verdwenen uit account
-Geen automatische terugbetaling bij canceling orders, daar moet je zelf specifiek om verzoeken
-klantenservice kon orders niet traceren, dus moest dat via het magazijn, kon 1 dag kosten. Dat kan gebeuren maar:
-2 werkdagen later melding over 1 van de 3 gevraagde orders: gecancelled. Geen automatische retourbetaling, nieuwe actie nodig. Geen woord over andere 2 orders, ook niet na navraag.

NB als dit te lang gaat duren kan ik gelukkig de CC-mij nog aanspreken.

Beste,

dank voor de review en feedback. Kunt u uw ordernummer en/of klantnummer doorgeven per email aan david@centralpoint.nl? We pakken de case dan direct voor u op.

Centralpoint

Na interventie door David 1 retourbetaling en leuke kadobon gekregen. Afgelopen week maar eens gebeld voor de andere twee retourbetalingen. DIe lijken er nu aan te komen, daarmee zou dit issue zijn afgesloten. Hoewel ik liever mijn artikelen geleverd had gekregen natuurlijk.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk