HelloTV

Afgelopen week een Yamaha AV versterker gekocht bij PlatteTV.nl
Ik woon aan de rand van de achterhoek, maar gek genoeg nooit van deze zaak gehoord, maar na deze ervaring nu wel m'n top favoriet op gebied van Hifi en dergelijke.
Na een en ander onderzocht te hebben de keuze gemaakt voor een bepaald type versterker, waarbij de informatie op de site van PlatteTV zeer helpzaam is geweest.
De versterker was snel en simpel te bestellen en de voorwaarden zeer redelijk, met zelfs een op zicht termijn van in elk geval 2 weken!
Na bestellen werd ik gemaild door PlatteTV, de versterker bleek niet meer leverbaar. Onhandig van ze, maar ze kwamen direct met een zeer redelijke oplossing, het nieuwere model voor een redelijke prijs.
Ik dacht laat ik toch maar bellen. Na een korte wachttijd kreeg ik Yousraa aan de telefoon, zij hielp mij vriendelijke en redelijk op weg, uiteindelijk boden ze me de nieuwere versterker aan voor de zelfde prijs als de oude en gaven me nog extra tijd op zicht!
Al met al een hele andere ervaring dan andere hifi elektronica giganten die gauw wijzen op kleine lettertjes enzo, om maar onder dingen uit te komen.
In het gesprek merkte ik dat ik te maken had met een bedrijf wat niet alleen spullen wil verkopen, maar ook klanten tevreden wil hebben en daarmee houden!
De versterker kwam vlot binnen en voldoet helemaal aan de verwachting die door PlatteTV werd geschapen.
Zoals beloofd aan Yousraa en PlatteTV een welverdiende 10 voor hun website, informatie verstrekking en service in z'n geheel.
Deze winkel en site prijs ik dus zeer zeker aan!
Met vriendelijke groet, René

Geen op of aanmerkingen, levering was correct en als afgesproken

Yousraa, bedankt, was een goed en helder gesprek, als iedereen dit bij jullie zo doet helemaal top.

Scorekaart voor HelloTV