AlgemeenBOL.com - waar de klant de NUL is.
Heb hier bijna 300 Euro aan geregistreerde cadeaubonnen staan die "vervallen" zijn. Achter die bonnen staat 300 Euro reeel kapitaal waar geen einddatum op geplakt is, en de wetgever laat dit toe, zonder enige verplichte tegenprestatie van de winkel! Op sommige Nederlandse websites zie ik dat BOL.com de bonnen terug activeert, maar blijkbaar niet voor de Belgische klanten? Ik werd gewoon afgewimpeld als zijnde mijn eigen schuld. Dit is ook zo, maar anderzijds laten deze praktijken ook toe dat bedrijven die geld omruilen voor tijdelijke bonnen zich eraan kunnen verrijken zonder tegenprestatie. Ik moet consumentenorganisaties inschakelen om mijn geld terug te vorderen.
Ik weiger daar nog iets te kopen. Bij Duitse en Franse Amazon ben ik al jaren klant, en mijn klachten waren altijd op een meer dan adequate manier opgelost, soms zelf over-vergoed! Bij BOL.com vraag ik gewoon een heractivatie van mijn geld - een break-even situatie waarbij ik nog steeds bij hen dat geld zal opbruiken -, en word letterlijk de laan op gestuurd. Ik noem dit legaal stelen. Dus kom ik mijn ongenoegen hier maar uiten zijnde de laatste van mijn mogelijkheden.
Zo'n winkel waar de klant de nul is moet men mijden, om niet te zeggen boycotten!