AlgemeenBij het bestellen van de Microsoft surface headphones 2 middels een pre-order dag voor aangegeven verzending gebeld omdat ik geen verzendgegevens had ontvangen wat natuurlijk gebruikelijk is. Toen bleek ondanks bericht op website over nog steeds openstaand bestelling dat product niet op voorraad was, betaling niet geluklt was. Betaling was als reservering (geen bedrag) na pre-order zichtbaar. Op mijn emailadres gewoon de bestelbevestiging gekregen met verwachte leverdatum. Inmiddels reservering van creditcard overzicht verdwenen. Meest vervelende is echter dat ik dit te weten moest komen nadat ik zelf met Amazon heb gebeld. Nu staat er dus op hun eigen site dat ik nog steeds een bestelling krijg geleverd terwijl dit feitelijk niet geaccordeerd is in hun systeem. Conclusie is dat ik heel erg utikeek naar deze bestelling, en ik dag voor verwachte levering krijg te horen dat bestelling niet doorgaat. Ik opnieuw kan bestellen maar inmiddels als back order omdat het artikel voorlopig uitverkocht is!
KlantenserviceIk werd netjes behandeld en klantenservice medewerkers zijn altijd het luisterende oor van klanten die in dit geval teleurgestelde klanten te woord moeten staan. Ik werd gecompenseerd met een kortingsbon van 5 euro. Maar helaas heb ik ondanks een pre-order nu geen besteld product.