AlgemeenNadat ik de overwegend negatieve reacties had gelezen op Tweakers en ook op andere websites was ik toch een beetje huiverig om bij Amazon.nl te bestellen. Ik had een harde schijf besteld die hier op dat moment ruim 10% goedkoper was dan bij de andere goedkoopste aanbieder. De schijf lijkt nieuwe te zijn en niet refurbished en werkt op dit moment goed. Wellicht dat het grote aantal verschillende aanbieders op Amazon ervoor kan zorgen dat de reacties erg wisselen.
VerzendingHet pakket zou de volgende dag in de avond geleverd worden. Sinds ik nu toch overwegend thuiswerk, was ik wel bereid om de gok te wagen, mocht het ook een of meerdere dagen later worden en zou ik waarschijnlijk wel thuis zijn op het moment van bezorging, zodat het pakket niet voor de deur hoeft te blijven liggen. De dag van bezorging kreeg ik een bericht dat het pakket waarschijnlijk de dag daarna zou worden bezorgd, maar het werd alsnog op dezelfde dag bezorgd binnen het opgegeven tijdvak. Van de klantenservice heb ik gelukkig nog geen gebruik te hoeven maken, maar mocht ik problemen krijgen met de schijf dan zou ik waarschijnlijk eerst de fabrikant raadplegen.