AlgemeenPrijzen, bestellen en levering lopen allemaal prima, MAAR....als er iets mis is met een produkt dan is de service waardeloos.
Ik heb een DJI Mavic2 pro gekocht en na 1 maand crashed de drone (terwijl er sensoren op zitten welke dit zouden moeten voorkomen, dus NOT !!!).
Drone opsturen en dan 4 weken wachten (dan nog eens weken voordat je de drone terug hebt dus totaal 2 maanden verder). DJI vergoedt niets en vraagt nog eens bovenop de super hoge reparatiekosten nog eens € 50 extra en cameranu.nl gooit er nog eens € 25 extra bovenop. Cameranu.nl is alleen een doorgeefluik en doet he-le-maal niets aan service en rekent alleen als tussen station extra kosten. Kortom: verwacht je service ga dan naar de concurrent want cameranu.nl heeft 0,0 service. Ja heur.... garantie tot aan de voordeur zou hun slogan moeten zijn
Extra kosten in rekening gebracht bij zendingen reparatie bovenop de verzendkosten van mezelf
KlantenservicePrijzen, bestellen en levering lopen allemaal prima, MAAR....als er iets mis is met een produkt dan is de service waardeloos.
Beste Antoine,
Het is erg jammer dat je niet tevreden over ons bent, en helemaal omdat het gaat over een drone die is gecrasht. Er was niets mis met het product, maar er ging iets mis met het product. Daar kunnen wij niet zoveel aan doen. En de sensoren zijn een hulpmiddel.
We doen ons best om de reparatie zo snel mogelijk uit te laten voeren. Deze is nog geen 4 weken onderweg, en de verwachting is dat deze in de loop van volgende week weer retour zal zijn. Dat is, gezien de Corona-toestanden, niet heel extreem lang. Garantie is bij ons, net als bij andere winkeliers, gewoon goed geregeld en zelfs aan wettelijke kaders gebonden, maar niet van toepassing op defecten die door externe oorzaak zijn ontstaan.
We hopen dat we alsnog op je begrip kunnen rekenen, we doen ons best voor je.
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl