AlgemeenEen 1 is nog te veel voor dit bedrijf dat mij een versterker verkocht voor een mooie prijs maar na 2 dagen nog geen track en trace info en via mail gevraagd en gekregen . Echter het pakket is nooit bij post ingescand voor verzending dus er is dus iets mis gegaan met de levering en ik vraag me af of er niet een schijnmelding gedaan is voor de track en trace. Na een dag of 5 nog geen pakket ontvangen door postnl en weer contact per telefoon. Er zou uitgezocht worden hoe het zat en ik zou bericht krijgen. na verschillende telefoontjes en contact met postnl bleek dat er geen pakket bij postnl is aangekomen. Ik kreeg te horen dat er geen zelfde apparaat meer beschikbaar was en ik kon mijn geld terug krijgen. Er werd zelfs niet over een ander apparaat gesproken. Na een optie genoemd te zijn door mij van een apparaat dat wel leverbaar was volgens de site bleek een dag later de mail te komen dat daar ook geen enkele meer leverbaar van was. Kortom Platte tv denkt niet in oplossingen en adverteert met apparaten die ze niet meer op voorraad hebben. Wat een waardeloos bedrijf en NOOIT meer plattetv voor mij. Een vergelijkbaar exemplaar waar over gesproken is had geen wifi internet radio dab+ en usb dus totaal niet vergelijkbaar
VerzendingVerzenden zonder meteen tr en tr code te sturen en word niet aan postnl aangeleverd
KlantenserviceHopeloos afschuiven en reageren heel onproffesioneel. Komen niet met een fatsoenlijke optie maar gaan meteen over tot terugbetaling terwijl je andere oplossing wil
Beste Gert,
Zoals ook met u per mail besproken betreuren wij de gehele situatie enorm, wij doen niets liever dan u helpen aan uw mooie Onkyo versterker en vinden het zeer spijtig dat deze zoek is geraakt bij PostNL.
Omdat het hier een van de laatste modellen van Onkyo betreft is er simpelweg geen passende vervanging van hetzelfde merk. Wij hebben u een ander en vergelijkbaar apparaat aangeboden van een ander merk maar hiervan wenst u geen gebruik te maken waardoor de mogelijkheden voor ons ook maar beperkt zijn.
Wij hopen dat u elders een model naar wensen zult vinden en zullen zorgen voor een spoedige retour betaling.
Nogmaals onze excuses!
Tim