AlgemeenDe winkel heeft helemaal geen voorraad als ze bij bestelling aangeven dit wel te hebben.
Pas geleden heb ik hier een moederboard besteld. Deze zou op voorraad zijn en de zelfde dag nog verzonden worden. Het tegendeel bleek waar. Twee dagen laten kreeg ik een melding dat e.e.a. over aan paar dagen binnen zou komen. Ook dit klopte niet. Een paar dagen een nieuwe mail met wederom uitgestelde levering. Waardeloos.
Product is nooit geleverd... Deze heb ik dan ook afgezegd.
KlantenserviceKlantenservice beloofde bedrag terug te storen. We zullen het zien!
Hartelijk dank voor uw review. We leven helaas in dagen waar wij veel af dienen te wachten op wat fabrikanten en leveranciers doen; is er direct voldoende voorraad te leveren om de gehele bestellijst af te werken, kunnen leveranciers aanleveren op de aangegeven dag, etc. Wij ervaren daarnaast dat het ene merk een grotere vraag ervaart dan het andere merk. Er worden inderdaad leverdata doorgegeven; dit is de leverdatum die wij op onze beurt ook doorkrijgen vanuit onze leveranciers. Het spijt ons daarom dat wij soms niet voldoende aangeleverd krijgen direct elke bestelling te voorzien; dit resulteert helaas in het vooruitschuiven van de leverdatum. Wij hopen op uw begrip deze onzekere dagen.
Het proces om het betaalde bedrag terug te storten, duurt normaliter enkele werkdagen; u ziet dit bedrag gauw tegemoet.