AlgemeenProces van bestellen was goed. Niet speciaal maar zoals je mag verwachten, bestellen en betalen gaat eenvoudig genoeg.
VerzendingVerzending was snel, harde schijven waren individueel en goed verpakt.
KlantenserviceVan de 2 harde schijven die ik besteld had, was er 1 DOA. Niet erg, dit kan gebeuren.
De reactie op mijn verzoek tot een retourlabel was nog snel, de week er na heb ik de harde schijf opgestuurd en deze is meteen de volgende dag bij SiComputers terug bezorgd.
Vervolgens duurde het 12 dagen voordat ik een eerste reactie kreeg, waarin vermeld werd dat een eerste test aantoonde dat de harde schijf nog werkte.
Erg vreemd aangezien de harde schijf in 2 PCs getest is en in beide niet herkend werd of pas heel laat (en zelfs dan een error gaf bij initialiseren). De 2e bestelde harde schijf (zelfde type) had dit probleem niet)
Maargoed, ook dat kan natuurlijk gebeuren, echt bleef het na deze initiele reactie weer 16 dagen stil.
De laatste week ongeveer heb ik SiComputers via whatsapp benaderd, hierbij word wel snel gereageerd, echter probeerde deze medewerkers zijn collega's via mail te laten beantwoorden, maar dit lijkt nooit gelukt te zijn, aangezien ik nog steeds geen reactie via email heb. Het laatste bericht via whatsapp is dat er een creditnota aangemaakt is, dus nu maar even kijken of het geld ook daadwerkelijk terug gestort word.