AlgemeenOverzichtelijke website snel een scherm kunnen bestellen. Snel geleverd echter in geopende doos. Toch erg jammer.
VerzendingLevering binnen 1 werkdag prima. Helaas bij ontvangst geopende doos. Jammer van een nieuw product.
KlantenserviceSnelle reactie via de chat over de geopende doos. Tot mijn grote verbazing wordt er een voorbeeld geschetst op de website over retourdeals. Met de volgende tekst:
Stel: je nieuwe smartphone is net bezorgd. Snel maak je de verpakking open. Dan zie je het: verkeerde kleur! Je stopt de smartphone terug in de verpakking en stuurt hem retour. Zonde om er niks meer mee te doen, toch? Daarom bieden wij zo'n artikel opnieuw aan als bol.com retourdeal. Na een strenge kwaliteitscontrole en tegen een superscherpe prijs.
Dit aangeven bij de klantenservice chat. Echter kon mij niet verteld worden waarom dit product in deze staat niet in aanmerking komt
Voor de retour deals. Jammer want heb toch de volle prijs betaald voor een mogelijk gebruikt scherm, wat een licht nare nasmaak geeft.
De klantenservices bood mij aan het product retour te zenden echter vind ik dit onnodig. En schrijf deze review om openlijk mijn mening te geven. Een excuus en kleine tegemoetkoming was op zijn plaatst geweest denk ik.
Na contact met de klantenservice excuus gekregen en mogelijkheid het product retour te sturen. Ervoor gekozen dit niet te doen. Als tegemoetkoming een cadeaukaart ontvangen. Naar mijn idee goed opgelost.Top!