Amazon.nl

Zeer goede klantenservice, maar verzending gaat erg slecht. Erg tevreden over Prime Video en Twitch Prime.

In totaal 6 artikelen besteld tussen 27 april en 1 mei, waarvan er 5 de volgende dag zouden moeten aankomen: ik betaal maandelijks voor Amazon Prime. 1 van deze 5 artikelen kwam 11 mei pas aan en 4 van deze 5 zijn er vermist geraakt onderweg en allemaal opnieuw besteld door Amazon of mijzelf. 2 van deze opnieuw bestelde artikelen zijn alweer te laat, eentje is onderweg en eentje zojuist pas besteld, dus moeten we nog even afwachten...

Ik snap met de huidige situatie goed dat er wat vertragingen mogen oplopen, maar dit lijkt een andere oorzaak te hebben: een ander te laat bezorgd artikel (5 mei besteld) bleek slecht geadresseerd te zijn met verscheurd, slecht geplakte sticker. DHL heeft mij via een omweg weten te vinden. Van een ander niet in de mail aangegeven artikel gaf Amazon aan dat de zending was teruggestuurd door "incorrect/incompleet adres".

Geweldige, hardwerkende, meedenkende en erg vriendelijke klantenservice. Niets dan lof over deze mensen.

Scorekaart voor Amazon.nl