AlgemeenIk had een segway besteld en er stond op de site een levertijd van 3-5 werkdagen. Na 5 werkdagen niks van ze gehoord en ook nog geen step. Weer 5 werkdagen later zelf maar contact opgenomen. Het kon nog wel even duren, wanneer ik ze zou krijgen konden ze niet zeggen. Vervolgens een week later gebeld en werd mij gezegd dat ze in Nederland waren en zaterdag af te halen waren in Rotterdam, ik blij. Vervolgens zaterdag gebeld en toen waren ze er nog niet. Maandag gebeld en toen werd mij verteld dat ze nog niet in Nederland waren want ze kwamen niet langs de douane. Toen was ik er klaar mee na nog eens drie dagen wachten. Uiteindelijk voor €80 meer besteld bij Segway en die hebben hem netjes binnen 2 dagen geleverd, ook qua service een top bedrijf! Ik raad iedereen af om ook maar iets bij Phonemarket te bestellen. Ik heb uiteindelijk ook nog eens 3 weken moeten wachten om mijn geld terug te krijgen.
KlantenserviceWerden zelfs boos dat wij een aantal keren belde om te vragen waar onze steps bleven, nul komma nul inlevingsvermogen!