AlgemeenWebshop geeft hele nette prijzen aan voor Netatmo producten met acceptabele levertijden.
De praktijk is echter heel anders!
Het product met de langste levertijd was 4-5 werkdagen.
Echter op vrijdag kreeg ik al het UPS tracking nummer met de mededeling dat mijn spullen waren verzonden.
Echter op dinsdag 28 april stond de status nog steeds op "Ready for UPS pickup". Met andere woorden: Er was nog helemaal niets verzonden.
Op 30 april contact opgenomen met de klantenservice via email. Na enkele uren kreeg ik als reactie dit "inderdaad niet de bedoeling was en dat hij het ging nakijken en anders een nieuwe order zou plaatsen".
Dat is het laatste dat ik van Tink heb gehoord.
Zie verzendeing.
Ik heb op verschillende manier verder contact proberen te zoeken. Zo is er een 085 nummer op de website te vinden (na lang en goed zoeken) maar dat nummer is afgesloten.
Op mails en op service verzoeken wordt niet meer gereageerd, evenals op het contact formulier op de website.
Ik heb via PayPal een klacht ingediend en nu moet ik tot 26(!) mei wachten totdat het geschil wordt onderzocht, want PayPal geeft Tink tot dan de tijd om te reageren.
Echt belachelijk voor woorden. HIer koop ik NOOIT meer iets, en het wekt de schijn dat het oplichters zijn.