AlgemeenVia de Pricewatch uitgekomen op een LG-toestel uit 2019, met een prijs die precies binnen ons budget paste. Het bestellen ging erg vlot en de bevestiging was direct binnen.
VerzendingNa het plaatsen van de bestelling kreeg ik heel snel de eerste update: de televisie (LG 65UM7450) was helaas niet meer op voorraad in het magazijn, maar PlatteTV zou er voor zorgen dat de tv vanuit één van de filialen alsnog zo snel mogelijk bezorgd zou worden. Bestelling geplaatst op 24/4 en uiteindelijk geleverd op 29/4. Gelukkig voor ons geen probleem omdat we midden in een verhuizing zaten. De communicatie rondom de bestelling was verder top.
KlantenserviceNaar aanleiding van mijn aankoop kreeg ik enkele dagen later een marketingmail met het aanbod voor een persoonlijke aanbieding voor een soundbar. Op vrijdag rond 16:55 het contactformulier ingevuld en bijna direct een reactie terug met een prima prijs (nét iets onder de laagste prijs volgens de Pricewatch, maar dan in de kleur van mijn voorkeur). Reacties op de vervolgmails zijn ook steeds heel snel.