AlgemeenWat kan er misgaan met een webshop? Veel dus... meer dan een week geleden order geplaatst en nog steeds niets binnen. Iedere keer vriendelijk antwoord van helpdesk maar ze lossen helemaal, helemaal, helemaal niks op. Nederlandse website is een schil van bestellingen die vanuit België worden verstuurd waardoor 24u niet haalbaar is.
Lees de andere reviews...gewoon niet bestellen bij deze webshop.
Product al meer dan een week in proces van afleveren. Foutief label aangemaakt maar er wordt door Centralpoint geen enkele actie ondernomen om het probleem op te lossen. Alleen de vriendelijke opmerking We hebben de vraag uitgezet bij onze leverancier.
KlantenserviceEr wordt niet gewerkt aan het daadwerkelijk oplossen van het probleem.
Beste,
bedankt voor de feedback en je DM met je ordernummer. Zoals zojuist aangegeven zie ik in ons systeem dat er meerdere mensen met je case bezig zijn, maar dat ze daarin verzuimen je goed je op de hoogte te houden. Dat is slordig. We gaan een nieuwe levering vanuit een ander magazijn inschieten. Levertijd is +- 3 dagen. Uiteraard houden we je (nu wel) op de hoogte.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Met vriendelijk groet,
Centralpoint