Algemeen8 mei 2020: Ik heb letterlijk NET de tp link M5 mesh wifi besteld, ben benieuwd over de levering etc etc. Daar zal ik meer overschrijven later. Mijn ervaring met de webwinkel is prima, niet top, niet super, gewoon simpel en degelijk, Geen pannini met pepperoni ofzo, maar een bruine boterham met kaas en boter. Later meer ervaring.
11 mei 2020: De bestelling is zeer goed op tijd binnen gekomen, next day delivery, zoals beloofd. Promises made, promises kept. Direct uitgepakt en geïnstalleerd, was een fluitje van een cent. Werkt als een tierelier en nu de kids allemaal thuis zitten ivm die gekke coronacrisis, hadden we ineens nogal wat meer gemak met wifi nodig. Ik heb nu 6 computers, 8 tablets en 12 smartphones in gebruik (ik ontwikkel mobiele apps, dus vandaar wat meer van dat mobiele spul). Het product is goed, de verzending van dustinhome is goed, goed verpakt etc.
Jammer dat ik geen pen of wat merk merchandise had gekregen erbij, want dat vind ik altijd leuk en herinnert me ook aan hen, net al 123inkt.nl.
Enige puntje van aandacht, zorg voor meer betaalmogelijkheden, kan me zo voorstellen dat niet iedereen een creditcard heeft. Zelf vind ik dat juist prettig, want dan ben je ten minste verzekerd via hen ook nog es.
Bij klantenservice zet ik goed en geen uitstekend, want ik heb nul ervaring met hun klantenservice, maar gezien hun levering, zal dat ook wel goed zitten.
op tijd: ja
goed verzorgd: ja
in goed staat: ja
Gewoon goed en wat je mag verwachten van een professioneel bedrijf, hun afhandeling straalt vertrouwen uit, zonder pretenties.
Beste heer, vriendelijk bedankt voor uw bestelling. Wij hopen de bruine boterham met kaas en boter om te kunnen zetten naar een medium-rare steak met een
crème brûlée na, tot gauw!