Telesun

Bestellen ging op zich goed. Toen de USB stick onder garantie stuk ging was ik de Sjaak.... de verkoper wou de usb stick hebben voor analyse wat zijn goed recht is. Echter wou hij mij voor de verzendkosten laten opdraaien. Na lang aandringen en vele mails eindelijk een verzendlabel gekregen.

Toen de USB stick binnen was een week lang geen communicatie. Vervolgens zou hij hem wel even opsturen naar Kingston (we hebben het hier over een usb stick van 15 euro). Na het weekend van 9 april zou hij contact opnemen met Kingston en mij informeren over hoe lang het ging duren.

Inmiddels een maand verder en nog niks gehoord (wel opeens mijn geld terug). Ik heb nog niks gehoord en 2 mails gestuurd met het verzoek tot uitleg maar helaas hoor helemaal niks.

Er wordt geen service aan klanten verleend waardoor je niet kan spreken van ‘klantenservice’.

Beste,

U bestel de usb in jan 2019 en na andere half jaar meldt u aan dat u de usb niet meer kan formatteren.. wij hebben u gevraagd om de usb naar ons te versturen. u had discussie over de verzend kosten waar over wij gewoon recht op hadden.
wij hebben u echter geholpen en uw geld terug laat storten via Bol.com.
nu praat u over uw usb van 15 euro en die eens ander half jaar door u gebruikt was,
over de service van de bedrijf die u out of the way geholpen heeft.....

Bedankt.

Scorekaart voor Telesun