AlgemeenEnige tijd geleden heb ik besloten om mijn iMac 27inch 5K te verkopen voor een krachtpatser die het streamen makkelijker maakt ( windows is hier simpel weg beter voor geschikt ).
Zo gezegd zo gedaan, en heb mijn gamepc samengesteld/besteld. Over de service heb ik alleen maar lof, als je vragen hebt over het samenstellen en je wilt een mening dan helpt computer-bestel maar al te graag!
Ook vragen nadat de bestelling is gedaan is geen enkel probleem, reacties zijn enorm snel en staan je netjes te woord.
In mijn opinie is dit "DE" winkel als je opzoek bent naar een gamepc. Het gehele plaatje klopt, en vergeet niet... hun prijzen zijn scherp in vergelijking met concurrenten.
Na vragen wat de levertijd was indien ik op de bestelknop zou drukken, wordt mij verteld dat de pc binnen 1 a 2 dagen zou geleverd worden.
Na wat zenuwachtige dagen heb ik contact opgenomen omdat ik niets hoorde, de reden van vertraging lag aan de drukte met bestellingen het weekend daarvoor. Wat ik deels kan begrijpen, wat ik niet begrijp is waarom mij dat de levertijd werd verteld die niet kon worden nageleefd.
Zo optimistisch dat ik ben wacht ik geduldig af, heb op de laatste dag van de week (vrijdag) contact gezocht en gevraagd wat de status was van mijn bestelling. De bestelling was vertraagd doordat de behuizing nog niet binnen was, hier was het punt waar ik deels een teleurgesteld gevoel kreeg. In mijn opinie had hier over bericht kunnen worden zodat ik eventueel de keuze had om een andere behuizing te kunnen kiezen zodat mijn bestelling toch nog in de zelfde week geleverd zou kunnen worden.
Vandaag heb ik nogmaals gevraagd wat de status was van mijn bestelling. Mijn werd gevraagd of ik een momentje had omdat de collega's druk bezig bezig waren met de bestellingen. Met alle begrip heb ik hier op gewacht, helaas zal ik hier morgen pas antwoordt op krijgen. Dit omdat de chat nu offline is en de winkel dicht.. Laat het nou net morgen 5mei zijn en dus woensdag pas antwoordt krijg.
Al om al, heb ik mijn pc vorige week dinsdag besteld en ga er nu vanuit dat ik hem op zijn vroegst pas donderdag krijg. Ik betreur dit wel, dit omdat andere bedrijven mij garandeerde bestellen is volgende dag leveren. Wel geeft dit mij motivatie de bestelling te annuleren en elders te bestellen puur uit principe.
Zoals al eerder verteld, is de service verder gewoon goed. Computer-bestel staat je te woord waar nodig en geven verder prima advies ( pc-gericht )
Beste arCliite.
Dank voor je eerlijke en uitgebreide review.
We hebben afgelopen 2 weken te maken met een behoorlijke 'piek drukte'. Dat tezamen met de logistieke problematiek veroorzaakt door Corona en een aantal feestdagen, heeft dat ertoe geleid dat we wat achterstand hadden met het klaarmaken van de maatwerk computers.
Gelukkig hebben we afgelopen week veel achterstand weg kunnen werken. Ik kan helaas niet zien op basis van jou review en je gegevens welke bestelling aan jou toebehoort maar ik ga er van uit dat je systeem inmiddels is geleverd.
Namens het Computer-Bestel Team wens ik je alvast heel veel (Game) plezier toe met je nieuwe computer en mocht er nog iets zijn waar we je mee kunnen helpen dan kun je ons altijd bereiken via mail/chat of telefoon.
Johan van Computer-bestel.nl