HP Store

942 producten en 1.101 uitvoeringen

Slechte service. Printer besteld. DOA (Dead on arrival) Printer geleverd met een niet werkende setup cardrige. Slechte handeling.

2 dagen heeft de helpdesk geprobeerd het op te lossen. De service desk medewerker geeft aan dat men niet de juist documentatie heeft om een OOBE reset uit te voeren. Vervolgens moet de hele printer terug omdat de setup cardrige het niet doet. Een andere nieuwe cardrige werkt niet, de printer moet de eerste keer opstarten met de setup cardrige die is gekoppeld aan de printer. Vervolgens krijg je naar 3 dagen een cash nummer voor het omruilen van de printer. Na 5 dagen wordt de printer opgehaald en niet omgeruild zoals afgesproken. De dag na het ophalen van de printer door DHL krijg ik instructies voor het omruilen van de printer met een retour label. Nu twee weken verder en nog steeds geen nieuwe printer. HP reageert ook niet op mijn mailtjes. Mailtje verzonden met ontvangst en lees bevestiging. Bevestig gekregen van de mailserver dat de mail is ontvangen en gelezen. Maar gewoon niet reageren. Helpdesk gebeld mailtjes zijn aangekomen maar Chico de HP-medewerker kon mij niet de status geven. Service desk kan ook niet vertellen of de retour verzonden printer was aangekomen bij HP. Zag wel dat printer op voorraad was. Volgens zou hij contact opnemen met de verantwoordelijke afdeling. En mij hier een bevestig van sturen via de mail dezelfde dag nog. Dit is weer niet gebeurt. Inmiddels 3 dagen verder nog steeds niks gehoord. Mijns inziens is dat HPl onbetrouwbaar over komt. Voor de vervanging van de rest van onze hardware toch maar op zoek naar een andere betrouwbare leverancier.

Beste Ray,

Vervelend op om te horen dat de behandeling van jouw DOA niet gegaan is zoals je van HP kan verwachten. Heb je voor mijn een SCEO ordernummer? Dan kan ik onze klantenservice vragen contact met je op te nemen.
Mijn oprechte excuses voor het ongemak.

HP Online store

Scorekaart voor HP Store