CAPS

Ik ben via de pricewatch rechtstreeks naar de productpagina bij SiComputers geleidt. Bestellen was verder eenvoudig met een goed te volgen proces.
Tijdens het bestellen heb ik ook geprobeerd een account aan te maken. Dat leek goed te gaan.

Op de site van SiComputers was aangegeven dat het vanwege de coronacrisis langer kon duren dan gebruikelijk. Uiteindelijk werd de bestelling 1 dag later geleverd. De harde schijven die ik besteld had waren in een stevige kartonnen doos verpakt met airpacks en bubble folie om ze te beschermen.
De vervoerder is er netjes mee omgegaan: de doos had geen zichtbare beschadigingen.

Na mijn bestelling probeerde ik met mijn account in te loggen. Dat werkte niet dus ik dacht dat ik mijn wachtwoord niet goed onthouden had. Ik heb toen de klantenservice gemaild. Daarop werd snel geantwoord maar tot mijn verbazing bleek er nergens iets terug te vinden over mijn account.
Ik heb het er maar bij laten zitten. Mocht ik nog eens bij SiComputers willen bestellen dan probeer ik gewoon weer een account te maken.

Scorekaart voor CAPS

Qshops