OTTO

Net als mijn voorganger hieronder een Sony headset besteld omdat hij hier het goedkoopste is. Ik heb juist vooraf gebeld om te vragen of het op voorraad is. >100 op voorraad werd gezegd en een levertijd van 5-6 dagen.
Nou ik ben 2 weken verder. Na 1 week gebeld, toen was hij onderweg uit Duitslang. Vandaag weer gebeld en nu is hij nog steeds in Duitsland. Ben echt blij dat ik niet vooruit betaald heb! Annuleren kan naemlijk niet. Wel weigeren als hij over een week of wat wordt bezorgd. BETAAL DUS NOOIT VOORAF!!
Mijn grootste bezwaar is dat bij sommige artikelen 2-3 weken levertijd staat. Dat was hier niet het geval. Maar blijkbaar werkt de Duitse PostNL minder hard als de NL-se.
Ik heb nog even geduld omdat hij echt fors goedkoper is hier. Maar ik weet nog niet hoeveel geduld ik heb. Wel bewust de gok genomen dus, maar wilde wel ook mijn ervaring delen.

Het Duitse deel van de verzending tot op heden drama. Het Nederlandse deel moet ik nog afwachten....

Vriendelijke mensen maar verkeerd ingelicht over levertijd door hen voordat ik bestelde.

Scorekaart voor OTTO