AlgemeenIk heb een groot deel van de onderdelen van mijn nieuwe computer bij SiComputers besteld. Ik vind het zoeken op de website van SiComputers nog wel voor verbetering vatbaar. Uiteindelijk via de links in de Pricewatch per onderdeel doorgeklikt naar de website van SiComputers. Is wel wat bewerkelijk. Maar het kan ook aan mij liggen.
VerzendingAlle bestelde onderdelen zijn in goede orde aangekomen. Gezien de omvang van de bestelling (bevatte ook 2 27" monitoren) was de bestelling in 1 delen opgesplitst. De bezorgdienst DPD heeft 1 colli op vrijdag en de andere op zaterdag bezorgd.
KlantenserviceIk heb een aantal keren via de mail contact gehad met SiComputers. Ik had namelijk na de 1e bestelling nog een 2e bestelling geplaatst. Het was naar mijn idee handig dat het samen in 1 geheel verzonden zou worden. Zeer goed geholpen door Jeroen. Verder bleef de bestelling 'hangen' op koelpasta wat even niet voorradig was. Voorstel was om koelpasta van de technische dienst mee te sturen (wel aangebroken, maar ruim voldoende voor 1 PC build). Dat is nu echt meedenken!
Ik heb nog wel 1 item wat ik helaas terug moet sturen. Dat gaat om een monitor standaard (voor de montage van de 2 schermen) aan mijn bureau. Door het ontwerp van het bureau lukt het mij niet om de monitor standaard te monteren.