AlgemeenKoptelefoon van sony besteld, omdat deze hier het goedkoopste was en leverbaar was in 5-6 werkdagen. Echter blijkt er volgens de klantenservice een verschil te zitten tussen leverbaar en levertijd... Want de levertijd blijkt namelijk meer als 4 weken te zijn. heb al sinds 3 weken een bericht in mijn postnl app staan dat het pakketje is aangemeld. Maar tot op heden krijg ik van de Otto klantenservice het antwoord dat deze zich nog steeds in Duitsland begeeft. Ik snap best dat met de huidige tijd alles wat langer duurt, maar 4 weken kom op zeg. En dan ook nog mij het verschil gaan uitleggen tussen leverbaar en levertijd, moest op dat moment even tot 10 tellen. Waarom kunnen andere websites wel een goede identificatie geven van levertijd en een "groot" warenhuis als de Otto kan dit niet, ja sorry wij kunnen het systeem niet aanpassen hoor je dan.
Ik heb de koptelefoon nog steeds niet binnen, maar dit is echt de laatste keer dat ik bij de Otto besteld heb. Wat een ongelofelijke bende is het daar, snap nu wel waarom ze niet zo goed draaien.
Spijt dat ik het niet ergens anders gekocht heb, voor die paar tientjes had ik het nu zeker wel binnen gehad. Wacht zelfs via aliexpress was het sneller binnen geweest.
Verzending??? Volgens mij weten zij niet wat dat betekend, een product verzenden..
KlantenserviceKlantenservice probeert je netjes te woord te staan, maar is gewoon algemene meuk wat ze vertellen. Je moet gewoon wachten, ook de opmerking "we kunnen pas na 4 weken een verzoek indienen om te zien wat er met het pakketje is gebeurd" slaat echt helemaal nergens op. Goede logistieke afdeling heb je dan.