Computer-Bestel

.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

Beste Paul,

Dank voor je review.

Normaal zou ik zeggen: Ik neem de ervaring van harte om zo onze dienstverlening te proberen te verbeteren. Echter is jou ervaring niet iets waar wij iets aan konden doen. Je hebt ons simpelweg de mogelijkheid niet gegeven.

Ter aanvulling op je review: Na aanvang van je eerst gemelde storing hebben wij je complete interne systeem vervangen. Een protocol wat wij in acht nemen als wij een storing voor onze kiezen krijgen die we niet kunnen reproduceren om zo uit te sluiten dat het aan onze hardware ligt. Stukje service zullen we maar zeggen.

Direct daarna kwam je tot de conclusie dat 'nieuwe' PC exact de zelfde storing gaf. Iets wat onmogelijk aan de computer te verwijten valt als deze 1 op 1 (behalve de behuizing/waterkoeling) vervangen is. We kunnen niet anders concluderen dat de gemelde storing te verwijten is aan je randapparatuur of software gebruik.

Overigens hadden we je hierna prima nog verder geholpen als je ons die mogelijk had gegeven. Je hebt immers direct daarna abrupt besloten om de computer door te verkopen. Leuk detail: de nieuwe klant heeft tot op de dag van vandaag geen contact met ons opgenomen dat er wat mis zou zijn aan de computer.

In mijn ogen kan het niet zo zijn dat wij hiervoor verantwoordelijk gehouden worden. Dit hebben we je al een keer eerder uit proberen te leggen…

Het is vervelend dat je problemen hebt gehad met de computer, enkel was de computer niet de oorzaak van jou storing.

Ondanks alles ben ik toch blij dat voor jou de situatie nu is opgelost.

De volgende keer als een dergelijke situatie zich afspeelt (zeker met elektronica) adviseer ik je eerst om na het advies en de hulp van een expert te luisteren alvorens zelf conclusies te trekken.

Johan van Computer-bestel.nl

Scorekaart voor Computer-Bestel