CAPS

De webwinkel is overzichtelijk en de bestelling en betaling verliepen vlot. Het zou wel handig zijn als de webwinkel wat meer filters en sorteermogelijkheden had voor de artikels te doorzoeken.

woensdag 15-04: status = verzonden op de website, maar geen track en trace code ontvangen.
Vrijdag 17-04: ontvang een mail van klantenservice waarin staat dat er iets is misgelopen bij communicatie met magazijn, verzendstatus zou verkeerd zijn maar pakket zou zogezegd diezelfde vrijdagnamiddag verzonden worden en ik zou een track en trace code krijgen in de namiddag. Echter die dag niks ontvangen.
Zaterdag 18-04: Krijg een mail dat mijn bestelling is ingepakt en zal verzonden worden. Wederom geen track en trace ontvangen. niet duidelijk of pakket nu effectief zaterdag verzonden werd. Communicatie over verzendstatus is verwarrend.

Mijn vraag over de verzending heeft hun melding van het probleem gekruisd. Nemen zelf met mij contact op vrijdag 17-11 om probleem met bestelling te melden en verzending op diezelfde dag te beloven, is echter niet die dag verzonden, geen zicht op of het nu 18-11 wel verzonden werd of niet.

Scorekaart voor CAPS

Qshops