CAPS

Bij SiComputers heb ik op 1 april 2020 nagenoeg het hele mainstreamgamesysteem van maart besteld. Enkele onderdelen stonden op status "leverbaar binnen 3 dagen". Met de voeding bleek dat niet mogelijk te zijn: de leverancier van SiComputers had hem niet meer. Telefonisch overlegd en op mijn initiatief nog 7 dagen afgewacht. Daarna niet leverbaar en in een prettig gesprek met SiComputers afgesproken dat ze het geld van de voeding terugstorten, wat vandaag is aangekomen. De zending van SiComputers kwam vlot en compleet bij ons aan. De voeding hebben we elders kunnen bestellen en de computer is nu compleet. SiComputers heeft dit in deze lastige Coronatijd goed en prettig afgehandeld!

Na overleg zijn de onderdelen die leverbaar waren verzonden en de volgende dag compleet en onbeschadigd aangekomen bij ons.

De telefoon werd vlot opgenomen en het overleg was vriendelijk en correct. De toezeggingen werden telkens vlot nagekomen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops