Dustin

Vanwege een kapot laptopscherm wilde ik eigenlijk voor het schoolwerk van mijn dochter een chromebook kopen. Dat is in deze tijd van Corona haast niet meer te doen voor een redelijke prijs, dus ging ik voor een monitor met ingebouwde webcam. Dustinhome.nl had er een op voorraad voor een redelijke prijs, dus die besteld.

Product was op voorraad voor levering volgende dag. Ik kreeg echter geen verzendbevestiging, en na bestelling was de status veranderd van op voorraad naar levertijd onbekend. Volgende dag daarom contact opgenomen met de klantenservice. Die vertelden me dat de order was geprint en verzekerde me er van dat het product die dag aan me verzonden zou worden. Dat gebeurde ook en de volgende dag had ik de monitor in huis.

Even in de wacht gestaan, maar logisch met de corona drukte. Wel gelijk heldere informatie gekregen en ik wist waar ik aan toe was.

Bedankt voor de vriendelijke woorden en uw begrip, wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Scorekaart voor Dustin