E-Supply

Mijn ervaring met E-Supply.nl is geen hele beste. Via Bol.com besteld, maar levering kwam maar niet. Vervolgens heb ik ze geprobeerd te bellen (meerder malen) maar steeds kreeg ik de voicemail.
Nadat ik de klantenservice van Bol.com heb gebeld kreeg ik wel een reactie dat de gewenste kleur niet direct leverbaar was en of ik dan een andere wilde. Dit wilde ik niet en dus toch weer wachten. De status was inmiddels op verzonden gezet dus zou het dan nu toch echt geleverd gaan worden?!? Helaas niet. Ik ben weer gaan bellen, eerst met E-Supply maar geen gehoor en toen weer naar de klantenservice van Bol.com. De witte was helemaal niet meer leverbaar, dus dan toch maar de zwarte. Helaas kwam deze ook niet.
Ik heb Bol.com gebeld dat ze hele bestelling geannuleerd kon worden. Mocht er ooit iets met het apparaat zijn dan vermoed ik dat ik nog veel meer ellende met deze club ga krijgen.

Na 25 dagen had ik mijn bestelde apparaat nog steeds niet ontvangen en heb ik mijn bestelling geannuleerd om verder frustraties te voorkomen

De klanten service was meerdere malen niet bereikbaar. Enkel contact via de Bol.com klantenservice waar ze

Scorekaart voor E-Supply