AlgemeenSite is onoverzichtelijk en slecht gecategoriseerd qua filtering. Wel biedt Amazon een gigantisch aanbod tegen soms wel erg scherpe prijzen. Bestelproces loopt over het algemeen wel soepel.
VerzendingVerzendingen over het algemeen netjes binnen de gestelde tijd binnen. Track en trace is ook op orde. In je Amazon account is het pakket te volgen tussen de verschillende warehouses, om vervolgens over te gaan in de PostNL track & trace.
Verpakking wisselt nog wel. Soms prima verpakt, maar nu een videokaart besteld welke zonder omdoos is verzonden. Kaart was prima beschermd met bubbelplastic, dus geen probleem verder. Maar dit maakt het wel diefstalgevoeliger en voor het esthetische is het ook niet gunstig. Voldoende dus.
Een keer is een door mij bestelde voeding zoekgeraakt ergens tussen FR en NL. Die is uiteindelijk retour gegaan naar Amazon en kon niet opnieuw besteld worden. Gebeld en dit was niet meer te veranderen, alleen geld terug en opnieuw bestellen. Toen aangegeven dat ik toch echt per se uitvoering wil, omdat de black friday prijs niet meer geldig was. Hierop een kortingscode in mijn account gekregen om de voeding opnieuw te bestellen tegen oude prijs. Netjes opgelost uiteindelijk.