123inkt.nl

Wij willen u bedanken dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling te plaatsen. Hieronder gaan wij puntsgewijs in op uw beoordeling:

Het is niet mogelijk om bestellingen van onze verschillende webwinkels te combineren. Als u een bestelling plaatst bij meerdere van onze webwinkels, dan worden deze apart verzonden. Dit komt door het volgende: Onze webwinkels zijn op zichzelf staande bedrijven met een eigen magazijn en eigen personeel. Als u twee bestellingen plaatst, worden er dus ook twee pakketten verstuurd. Wanneer u bij meerdere webshops een bestelling plaatst, kunnen wij uit coulance een tegoed van gratis verzendkosten op uw account bij 123inkt plaatsen.

Door de maatregelen tegen het coronavirus is het drukker dan normaal. Hierdoor kunnen niet alle artikelen op tijd geleverd worden. Spijtig te lezen dat een aantal artikelen die u heeft besteld nog niet geleverd zijn. Wij zullen u hierover op de hoogte houden en ons best doen om de artikelen zo snel mogelijk bij u te leveren.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag. Groetjes, het webcare team van 123inkt

Scorekaart voor 123inkt.nl

Webshop Keurmerk