AlgemeenHebben een duidelijk webshop en zijn redelijk scherp geprijst. Wel interessant is dat ze een redelijk minimale selectie in hun categorien zichtbaar hebben. Ze hebben bijvoorbeeld een Ryzen7 3800X wel op voorraad maar die is niet te zien in het lijstje van AM4-cpu's waar bijvoorbeeld de 3600X en 3900X wel staan. Maar zolang je via Tweakers zoekt gebruik je die functie toch niet.
VerzendingDat wat je er van verwacht. Op tijd verzonden en netjes geleverd.
KlantenserviceNa launch heb ik destijds een 2700X bij hun besteld. Die is 4 weken geleden overleden en ligt op dit moment al 3,5 week bij SiComputers. Zij hebben binnen een week geconcludeerd dat mijn CPU daadwerkelijk stuk was en dat ik een nieuwe zou krijgen. Dit wordt via AMD gespeeld en daar is nu het wachten al ruim 2 weken op wachten, waarbij AMD normaal gesproken in een week reageerd.
Ik heb meermaals contact opgenomen met SiComputers om dit zo snel mogelijk op te lossen maar mijn voorstellen met andere oplossingen waren helaas niet mogelijk. Ik had graag een leenCPU gebruikt of willen bijbetalen voor een upgrade naar een nieuwere CPU. Maar de schuld wordt bij AMD gelegd, want zij reageren niet ipv dat het probleem wordt opgelost, ondanks dat er is toegezegd dat ik sowieso een nieuwe CPU krijg.
Ik had verwacht dat SiComputers mij een nieuwe CPU had toegezonden en zelf met AMD verdere RMA had afgehandeld. Het is zeker begrijpelijk dat de Coronacrisis het gehele process vertraagt, daarentegen zou SiComputers dit ook moeten inzien en wellicht meer moeten open staan voor een snellere oplossing.