AlgemeenDure HP Spectre Folio 13‑ak0950nd besteld in December, 3 maanden terug., Normaal bijna 2500 euro nu met blackfrijday korting.. het duurde even voordat ik het in gebruik nam ivm bestellen van benodigde software en omzetten dossiers. Mooie laptop, was er blij mee.
Ontdekte tijdens een zoom-vergadering (ivmcorona) dat de microfoon het niet deed, verschillende dagen uren lang mbv hp helpdesk software geupdate en gecontroleerd zonder effect. Iemand zou langs komen om te repareren. Nu blijkt dat de laptop opgehaald moet worden en dat dat weken kan duren. Dat kan ik mij nu (met nu veel thuiswerken en telefonische vergaderingen) niet permitteren. Gisteren gevraagd of er een andere oplossing was. Moet nog teruggebeld worden, is niet gebeurd. Krijg ook geen mailtjes met bevestiging van wat er besproken is. Sinds vandaag is de laptop ook al >10x steeds na het opstarten gecrashed. Inmiddels al eerder >10 mensen aan de lijn gehad en daarbij vele uren in de wacht gestaan. Ben nu radeloos, wat te doen. schrijf deze beoordeling op een oude laptop.
Sommige mensen waren behulp zaam en namen uren de tijd om alle software door te nemen (waar weinig mee aan de hand bleek) anderen waren ongeduldig en verboden verkeerd door. Zeer lange wachttijden. Probleem is nog niet opgelost alleen erger geworden. Ik wil graag geld terug.
Best Amulet,
Vervelend om te horen dat juist in deze situatie uw laptop gebreken vertoont. Heeft u voor mij een ordernummer en een case nummer van onze technische support? Dan kan ik de status van uw reparatie inzien.
HP Store