AlgemeenSlechter dan waardeloos; kleine 2 weken geleden een bestelling geplaatst, vervolgens netjes gewacht en na precies 8 dagen maar eens een bericht gestuurd wanneer het verzonden zou worden.
Kreeg ik netjes antwoord dat deze toevallig over 2 dagen verstuurd zou worden; dit had zij nota bene opgezocht en gecontroleerd!
Uiteraard na 2 dagen niks verzonden. Dus ik net weer een email gestuurd, vervolgens prompte reactie met de melding dat mijn bestelling geannuleerd is bij deze. Serieus?
Eerst de klant gewoon voor dom verslijten en ook nog eens glashard liegen? Eén keer en nooit meer Amazon.nl! Nog nooit zo'n waardeloze partij meegemaakt.
Wordt gezegd dat het verstuurd wordt en vervolgens gebeurt dit niet; dus compleet waardeloos!
KlantenserviceStelletje oplichters en leugenaars. Zeggen dat het product klaart ligt (nota bene gecontroleerd) en dat deze verstuurd zal worden over 2 dagen.
Vervolgens kom je van de koude kermis thuis, want het product is er niet eens. En dan zeggen dat je dit gecontroleerd hebt? Stelletje leugenaars daar bij Amazon.nl. Nooit meer...