Amazon.de

bestelling bij Amazon geplaatst en deze zou naar verwachting tussen 5-9 maar bezorgd worden. 2x een mail gestuurd naar Amazon met de vraag of specifieker aangegeven zal/kan worden wanneer de bestelling wordt geleverd, zodat ik thuis kan zijn. Vage reactie gekregen, zonder concreet antwoord. Uiteindelijk is de bestelling op 4 maart geleverd, op een tijdstip wanneer ik niet thuis was, omdat ik niet wist wanneer precies de bestelling geleverd zou worden. Ten slotte is mijn bestelling bij een bezorgpunt afgeleverd, en ik moest deze alsnog later zelf ophalen. Erg onprofessioneel vind ik.

Scorekaart voor Amazon.de