Amazon.nl

Aanbod is nog zeer beperkt. Maar goed, geef het een kans. Daar ging het dus mis!

Amazon besloot om - zonder overleg - mijn huisnummer te wijzigen van 3a naar 2. Kortom: automatisch bezorging bij de buren. Met prime zou de bezorging snel zijn, maar dat viel dus tegen. Gaat namelijk om een kantoorpand en Amazon besloot de bezorging om 20.30 te proberen.
Een dag later via klantenservice adres gewijzigd maar wederom ging de zending om 20 uur savonds naar nr. 2. De volgende dag heb ik zelf het adres maar gewijzigd door contact te zoeken met DHL en daar was dan eindelijk om 18 uur de zending. Dit is niet wat je van een prime abonnement mag verwachten volgens mij....

N.b. ik heb echt gecontroleerd of alles juist was ingevuld. Zelfs op de bevestiging stond het adres juist vermeld maar bij de verzending stond er plots een ander adres!

Geprobeerd om via klantenservice de fout van Amazon te wijzigen maar dat is niet gelukt. Men belooft dat het aangepast is maar dat was dus niet zo.

Scorekaart voor Amazon.nl