OR Media

Prima en duidelijke website. Net als veel webshops kun je zoeken op producten en is alles makkelijk per categorie ingedeeld. Geen bijzonderheden, gewoon prima. :)

Track and trace gekregen en alles was snel verstuurd. Ze komen de belofte na over het voor 17:00 versturen en de volgende dag in huis.

Dit is het onderdeel waar ze in uit blinken! Tijdens het bestellen kreeg ik een foutmelding. Na het inloggen bleek de bestelling wel geplaatst te zijn maar nog zonder de betaling. Nadat ik een chat gestart had, kreeg ik super snel de bevestiging dat het wel goed gegaan was aan de achterkant en een betaallink zodat ik kon betalen. Meteen daarna werd de status geupdatet van de bestelling. Door de foutmelding kreeg ik niet meteen een track and trace maar na een tweede chat sessie kreeg ik super snel al de bevestigingsmail met de track and trace link zodat ik de bestelling ook kon volgen.

Lang verhaal kort, super goede service! Mocht er iets aan de hand zijn dan weet ik zeker dat je goed geholpen wordt!

Scorekaart voor OR Media