bol

Op een zaterdag Paintshop Pro Ultimate 2020 gekocht (digitaal en dus direct aan de slag staat erbij). Niet dus - sleutel van het hoofdprogramma ongeldig.

Gebeld, afdeling die over software gaat had weekend (tot zover support). Ik zou maandag gebeld worden. Het bleef stil, weer gebeld - er zou naar gekeken worden. Dinsdag weer gebeld - toen kreeg ik meegedeeld dat elke keer dat ik belde ik naar onder geplaatst werd in de lijst om gebeld te worden, maar dat was niet omdat ik lastig was werd me verteld. Dus bij bol.com ben je lastig als je wil waarvoor je betaalt. Er werd verteld dat er twee dagen voor staat. Ik heb braaf 2 dagen niet gebeld, maar het blijft stil. Inmiddels erachter gekomen dat ze me een sleutel voor de niet ultimate paintshop pro geleverd hebben. Bol was ooit een pracht van een winkel als het op service aankwam.

update 10-3: Bol' s leverancier geeft aan dat Corel zo werkt. Bol biedt me een waardebon aan van 18 euro en zegt dat geld terug geen optie is.

Ik heb contact gehad met Corel en zij zijn het niet eens met Bol en hun leverancier, ik had een sleutel voor paintshoppro ultimate moeten krijgen.

Update 20-3: Netjes opgelost door Bol.com klantenservice. (al ging er 3 weken stress aan vooraf)

Beste Starthemel.nl,

Bedankt voor je bericht. Graag ontvangen wij het bestelnummer of je klantnummer. Zodra wij deze van je hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Sheriva van Bol.com

Scorekaart voor bol