AlgemeenPrima en duidelijke shop met af en toe een mooie korting. Leuk assortiment. Ruim aantal betalingsmogelijkheden en afleveropties.
VerzendingTot aan vorige week geen problemen met de levering van bestelde goederen. Op tijd en goed conform beschrijving, nieuw en onbeschadigd. Retouren worden goed verwerkt. Totdat ik vorige week een tv bestelde, deze was reeds beschadigd en nu al een tweede tv met bestaande beschadiging (intern) van het scherm ontvangen. Tweede was ook nog eens overduidelijk een retour van iemand anders gezien het ontbreken van beschermstrips die op de eerste wel aanwezig waren. Ik hoop nu dat de 3e keer scheepsrecht is... maar vertrouwen is ook reeds beschadigd. Zijn toch de wat duurdere goederen waarvan je er vanuit mag gaan dat er voorzichtiger mee omgesprongen wordt dan met een schoenendoos.
KlantenserviceVriendelijk maar er wordt duidelijk een script gevolgd. Verbetersuggesties wordt niets mee gedaan. Proces = proces. Deze score kan verbeteren wanneer er meer gedaan wordt met opmerkingen van de klant.
Update 4/3/20: inmiddels contact gehad met de webcare/klantenservice en e.e.a. is naar tevredenheid opgelost. Rating van 3 naar 4 sterren.
Goedemiddag,
Fijn om te horen dat je in het algemeen tevreden bent over Wehkamp!
Excuses voor de beschadigde tv's. Graag neem ik jouw klacht omtrent deze levering in behandeling.
Kan je een e-mail sturen naar: socialmedia@wehkamp.nl met jouw klantnummer + geboortedatum? Zodat wij kunnen kijken wat er fout is gegaan en een mogelijke oplossing kunnen bieden.
Webcare team Wehkamp