AlgemeenIk ben door Servicedesk (webshop) goed geholpen, via de site retour aangemeld, maar door omstandigheden helaas 1 dag te laat met terugbrengen van ongebruikte netwerk spullen. Mijn internet provider wilde de niet de modem in bridge mode zetten waardoor ik de spullen niet kon gebruiken.
In de winkel ben ik heel slecht geholpen, geen ruimte voor uitzondering door omstandigheden. Men verschuilt graag achter oude regeltjes waar andere bedrijven steeds minder toepessen.
Wat mij betreft bestaat dit bedrijf niet meer, want dit soort praktijken zijn echt niet meer van deze tijd.